reparatii monitoare led lcd

 

Reparatii monitoare

Firma Megatech It Solution se ocupa de reparatii monitoare de peste 20 de ani. Puteti apela oricind la experienta specialistilor nostri care va pot repara monitorul si alte device-uri ca tablete, pc-uri si laptopuri.

Cind lucrezi pe un computer si ecranul monitorului devine brusc gol, devine frustrant. Este foarte dificil să aflati ce problema are computerul si cum sa o rezolvati, mai ales atunci cand aveti puține cunostinte tehnice in acest domeniu. Pentru a remedia acesta problema trebuie sa mergeti la un service si sa vorbiti cu tehnician profesionist care sa poata rezolva problema legata de ecranul computerului.

Probleme ce pot sa apara la monitor

Citeva probleme care pot sa apara si care sa iti spuna ca monitorul tau lcd, led sau qled trebuie sa fie dus la reparat sau poate fi usor remediat de dumneavoastra:

1. Monitorul este conectat. Il porniti de la buton nu afisaza nimic. Aceasta este una din cele mai usoare probleme din care puteti sa va dati seama foarte usor ca ecranul monitorului s-a stricat;

2. Monitorul este in priza insa la pornire apar niste linii negre pe orizontala monitorului
Aceasta aparitie de linii verticale pe ecranul computerului poate fi o altă problemă care poate apărea pe ecranul computerului. Problema poate fi datorata cablurilor de alimentare, cipurilor intergate sau este chiar o posibila o problema cu driverele.

3. Daca monitorul are o fisura vizibila sau o zona decolorata, atunci înseamna ca panoul LCD(LED) este deteriorat. Această problema poate fi rezolvata prin înlocuirea panoului LCD sau LED.

4. Aveti o rezoluție anormala pe ecran
Este doar o altă problema când ecranul monitorului dumneavoastra va arata o rezolutie gresita pe un pc desktop. Aceasta arata că problema poate fi legata de placa video sau de alte componente software ale monitorului.

5. Ecranul monitorului tau palpaie
Palpairea ecranului este o problema neplacuta cind lucrezi la un pc. Ea poate duce și la probleme de sanatate, cum ar fi probleme cu vederea, dureri de cap, altele.

Există multe alte posibilie probleme cu care monitorul se poate confrunta. Unele pot fi de software sau altele pot fi de hardware.